Paasiravintola on historiallisen Paasitornin sydämessä sijaitseva korkeatasoinen ja arvostettu tilausravintola ja juhlatila. Paasiravintolan sijainti Siltasaaressa, Hakaniemen kyljessä, Eläintarhanlahden rannalla on luonnonkaunis ja samalla keskeinen. Teatterien ja meren läheisyys, 1920-luvun alkuperäiseen tyyliin huolella entisöity miljöö ja talon tarinat tekevät Paasiravintolasta tunnelmaltaan ja ilmapiiriltään ainutlaatuisen koko Helsingissä.

Paasiravintola – rajattomien mahdollisuuksien tilausravintola ja juhlatila Helsingissä

Hyvältä maistuvat kokoukset, ikimuistoiset juhlat

Paasiravintola tarjoaa rajattomat mahdollisuudet maistuvien, menestyksekkäiden kokousten ja ikimuistoisten juhlien järjestämiseen. Paasitornin kokousvieraille Paasiravintola toteuttaa laadukkaat  kokoustarjoilut kevyistä aamiaisista puhtia antaviin taukoihin sekä herkullisiin lounaisiin ja illallisiin. Upeat, entisajan glamouria huokuvat tilat luovat tyylikkäät puitteet yritysten, yhteisöjen ja yksityishenkilöiden juhliin ja tapahtumiin. Tunnelmaltaan ravintolasali muuntautuu mutkattomasti niin arvokkaaseen juhlaillalliseen kuin hilpeään hauskanpitoonkin. Ensiluokkaiset juhlatarjoilut kruunaavat kokonaisuuden.

 

”Paasitornin kaikissa tarjoiluissa painotetaan raaka-aineiden kotimaisuutta ja satokausiajattelua. Sillä varmistetaan myös tarjoilujen tuoreus ja ensiluokkaisuus.”, kertoo Paasitornin keittiötoimenpäällikkö Mikael Kyyhkynen. Omassa keittiössä käsityönä valmistuviin juhlaherkkuihin poimitaan parhaat palat useista ruokakulttuureista.

Lue lisää Paasitornin ruokafilosofiasta täältä

Juhla- ja tapahtumaravintola, palveluksessasi

Juhla- ja tapahtumaravintolana Paasiravintola palvelee sinua ympäri vuoden. Kauttamme voit varata  tilat ja tarjoilut, kaiken kätevästi yhdestä paikasta. Arvostamme ja haluamme tarjota sinulle henkilökohtaista palvelua. Oli kyseessä juhlaillallinen, häät, pikkujoulut tai teemajuhla, autamme juuri sopivien tarjoilujen suunnittelussa, tilaisuutesi yksityiskohtien hiomisessa ja osaavien yhteistyökumppaneiden löytämisessä tarvittaessa. Toteutamme unohtumattoman tapahtumasi yhdessä – ammattitaidolla, asenteella ja suurella sydämellä.

Pyydä tarjous

Tila

Paasiravintolan tilat luovat tapahtumaasi ja juhliisi tunnelmallisen tyylikkäät puitteet

Lue lisää

 

Kokoukset

Paasitornissa kokoustat vaivatta ja elämyksellisesti

Lue lisää

 

Juhlat

Elämäsi mahdollisuudet juhlaan Paasitornista

Lue lisää