Paasiravintola on historiallisen Paasitornin sydämessä sijaitseva korkeatasoinen ja arvostettu tilausravintola ja juhlatila. Paasiravintolan sijainti Siltasaaressa, Hakaniemen kyljessä, Eläintarhanlahden rannalla on luonnonkaunis ja samalla keskeinen. Teatterien ja meren läheisyys, 1920-luvun alkuperäiseen tyyliin huolella entisöity ja raikkaasti 2020-luvulle uudistettu miljöö sekä talon tarinat tekevät Paasiravintolasta tunnelmaltaan ja ilmapiiriltään ainutlaatuisen koko Helsingissä.

Paasiravintola – rajattomien mahdollisuuksien tilausravintola ja juhlatila Helsingissä

Hyvältä maistuvat kokoukset, ikimuistoiset juhlat

Paasiravintola tarjoaa rajattomat mahdollisuudet maistuvien, menestyksekkäiden kokousten ja ikimuistoisten juhlien järjestämiseen. Paasitornin kokousvieraille Paasiravintola toteuttaa laadukkaat  kokoustarjoilut kevyistä aamiaisista puhtia antaviin taukoihin sekä herkullisiin lounaisiin ja illallisiin. Upeat, entisajan glamouria huokuvat tilat luovat tyylikkäät puitteet yritysten, yhteisöjen ja yksityishenkilöiden juhliin ja tapahtumiin. Tunnelmaltaan ravintolasali muuntautuu mutkattomasti niin arvokkaaseen juhlaillalliseen kuin hilpeään hauskanpitoonkin. Ensiluokkaiset juhlatarjoilut kruunaavat kokonaisuuden.

Lue Paasitornin vastuullisesta ruokafilosofiasta täältä

Juhla- ja tapahtumaravintola, palveluksessasi

Juhla- ja tapahtumaravintolana Paasiravintola palvelee sinua ympäri vuoden. Kauttamme voit varata  tilat ja tarjoilut, kaiken kätevästi yhdestä paikasta. Arvostamme ja haluamme tarjota sinulle henkilökohtaista palvelua. Oli kyseessä juhlaillallinen, häät, pikkujoulut tai teemajuhla, autamme juuri sopivien tarjoilujen suunnittelussa, tilaisuutesi yksityiskohtien hiomisessa ja osaavien yhteistyökumppaneiden löytämisessä tarvittaessa. Toteutamme unohtumattoman tapahtumasi yhdessä – ammattitaidolla, asenteella ja suurella sydämellä.

Tiesitkö, että…?

Paasiravintola ja sen yhteydessä sijaitsevat Lasikabinetti ja Salikabinetti uudistettiin upeasti vuoden 2020 alussa tuoden niiden käyttötapa uudelle 20-luvulle vastaamaan tämän päivän tarpeita. Uudistuksessa panostettiin tilojen monikäyttöisyyteen, mukavuuteen ja viihtyisyyteen. Erityishuomiota kiinnitettiin ravintolasalin muunneltavuuteen ja palvelupolun selkeyteen. Erityisruokavaliot koottiin helposti löydettäväksi kokonaisuudeksi yhteen pöytään. Logistisesti hyvin toimiva kokonaisuus tukee Paasitornin kokonaispalvelua sekä arjen kokouslounailla että juhlatilaisuuksissa.

Uudistuksessa huomiota kiinnitettiin myös valaistukseen, nykyaikaiseen tekniikkaan, kalusteisiin ja pintamateriaaleihin. 1990-luvulla toteutettu vaalea värimaailma säilytettiin kauttaaltaan. Inspiraatiota kiintokalusteiden ilmeeseen haettiin muun muassa sisäänkäyntiä koristavan reliefin siniharmaasta sävystä ja kullatuista yksityiskohdista. Ravintolasalin lattia palautettiin vastaamaan 1920-luvun alkuperäistä ilmettä.

Vuonna 1925 valmistuneen Paasiravintolan uudistus on osa Paasitornin laajempaa palveludesignprojektia, jonka puitteissa on ehditty uudistaa jo perinteikkään talon aula-, kokous- ja juhlatiloja. Uudistusten suunnittelusta vastanneen Suunnittelutoimisto KOKO3:n tehtävänä on ollut etsiä keveitä linjoja Karl Lindahlin suunnittelemalle arvokkaalle, mutta oman aikansa ihanteita peilaavalle raskaalle arkkitehtuurille. Legendaarisen talon alkuperäistä arkkitehtuuria ja aitoa tarinallisuutta on korostettu ja tiloista tehty kutsuvia, leikkisiä ja toiminnallisia,

Lue lisää KOKO3:n Paasitornille toteuttamasta projektista tästä

 

Pyydä tarjous

Tila

Paasiravintolan tilat luovat tapahtumaasi ja juhliisi tunnelmallisen tyylikkäät puitteet

Lue lisää

 

Kokoukset

Paasitornissa kokoustat vaivatta ja elämyksellisesti

Lue lisää

 

Juhlat

Elämäsi mahdollisuudet juhlaan Paasitornista

Lue lisää