Scandic Paasi

 

Paasitornin persoonallisen tyylikäs, alueen historiasta ja tarinoista inspiroitunut hotelli toivottaa tervetulleeksi niin kokous- ja kongressivieraat, liikematkustajat kuin vapaa-ajan matkaajatkin. Vahvimmat vaikutteet hotellin sisustus on saanut paikalla 1800-luvun lopulla sijainneesta sirkuksesta.

 

Scandic Paasin 170 ilmeikästä hotellihuonetta sijoittuvat kolmeen toisiinsa yhteydessä olevaan rakennukseen. Tarinalliset huoneet henkivät 1920-, 1950- ja 2010-lukujen tunnelmaa. Vanhaa arkkitehtuuria kunnioittavan hotellin helmi on vuonna 2012 valmistunut, innovatiivisuudestaan palkittu uudisrakennus parvekkeellisine huoneineen. Uudisrakennus sijaitsee Paasitornin rauhallisella sisäpihalla.

 

 

 

Siirry  Scandic Paasiin

+358 (0)9 2311 700

Yksittäiset huonevaraukset
Yksittäiset huonevaraukset teet vaivattomasti suoraan Scandic Paasiin.

Ryhmävaraukset
Kun järjestät tilaisuuden Paasitornissa, arvosta osallistujia ja tarjoa majoitusmahdollisuus mukavasti saman katon alla, Scandic Paasissa. Majoituksen ryhmällesi varaat vaivattomasti Paasitornin myyntipalvelun kautta.

Paasitornin monipuolinen ravintolamaailma tarjoaa hotellivieraille useita vaihtoehtoja ruokailuun ja seurusteluun. Scandic Paasi kutsuu vieraat virkistäytymään myös viihtyisään aulabaariinsa ja kirjastoon. Scandic Paasista on suora kulkuyhteys Paasitorniin ja talon ravintoloihin sisätilojen ja sisäpihan kautta.

Persoonallinen hotelli ja erittäin ystävällinen palvelu

- Veera Kangassalo, Nordea