Paasitornin ravintolamaailma

Paasitornin kortteli luonnonkauniissa ja helposti lähestyttävässä Siltasaaressa on täynnä herkullisia mahdollisuuksia. Viisi aidosti erilaista ravintolaa Helsingin sydämessä tarjoavat upeat puitteet ja tasokkaat tarjoilut yritys- ja yksityistilaisuuksiin, juhliin, tapahtumiin ja kokouksiin.

Uniikit ravintolamme muodostavat yhden suurimmista ravintolakeskittymistä Suomessa ja palvelevat sinua arjessa ja juhlassa.

- Joonas Keskinen, toimitusjohtaja, Graniittiravintolat Oy

Paasiravintola

Paasiravintola on Paasitornin sydän, jossa tasokkaat kokoustarjoilut nautitaan tunnelmallisen tyylikkäissä puitteissa. Ravintolassa on lähes 300 asiakaspaikkaa ja kaksi kabinettia, jotka soveltuvat myös yrityslounaisiin sekä korkeatasoisiin tapahtumiin ja juhliin. Entisajan glamouria huokuvat, alkuperäiseen 1920-luvun tyyliin entisöidyt ja 2020-luvulle raikkaasti uudistetut tilat luovat upean miljöön pienimuotoisiin ja suuriin tilaisuuksiin, hilpeistä teemajuhlista hillitympiin illallisiin.

Siirry Paasiravintolaan

Paasin Kellari

Paasin Kellari on 1950-luvun henkeen modernisti ja inspiroivasti sisustettu ravintola seurueiden buffetruokailuihin sekä ilmeikkäisiin juhliin ja tilaisuuksiin. Aamuisin Paasin Kellari toimii hotelli Scandic Paasin aamiaistilana. Ravintola palvelee tarvittaessa myös Paasitornin kokousvieraita. Nostalgisella sirkustunnelmalla viritetty Paasin Kellari on ilo ja elämys.

Siirry Paasin Kellariin

 

 

Meripaviljonki

Eläintarhanlahden upea katseenvangitsija, ravintola Meripaviljonki, palvelee asiakkaita ympäri vuoden. Kala- ja äyriäisannoksistaan tunnetussa Meripaviljongissa nautitaan maukkaita lounaita ja illallisia. Kaunis panoraamaravintola kesäterasseineen tarjoaa ensiluokkaiset näkymät ja toteutuksen myös juhliin ja yritystilaisuuksiin. Meripaviljonkiin voi saapua paikalle myös vesiteitse, suoraan ravintolan omalle laiturille.

Siirry Meripaviljonkiin

Graniittilinna

Tilausravintola Graniittilinnan tunnelmallinen ravintolasali tiiliholveineen ja kaari-ikkunoineen tarjoaa edustavan ja samalla lämminhenkisen ympäristön kokouksiin, yritystilaisuuksiin, perhejuhliin ja teemailtoihin. Graniittilinnassa on myös neljä hyvin varustettua kabinettia kokous- ja juhlakäyttöön.

Siirry Graniittilinnaan

Juttutupa

 

Elämänmakuinen Juttutupa on Helsingin vanhimpia ravintoloita. Ravintolan oluttupamaisen lämmin tunnelma on samaan aikaan boheemi ja perinteinen sekä henkii rentoa ja kiireetöntä menoa. Mutkattomuus, ihmisläheisyys, elävä musiikki ja konstailematon ruoka ovat Juttutupaa omimmillaan. Juttutupa on auki joka päivä ja toivottaa kaikki asiakkaat tervetulleiksi.

Siirry Juttutupaan