Pikkujoulut

 

Paasitornissa joulumieli syntyy ikimuistoisista puitteista, laadukkaista tarjoiluista ja avuliaitten ammattilaisten mutkattomasta palvelusta. Tarjoamme lukuisia vaihtoehtoja pieniin ja suuriin pikkujouluihin, yritys- ja yksityistilaisuuksiin, haetpa sitten arvokasta tai hilpeää tunnelmaa.

Näyttävä Juhlasali ja tyylikäs 1920-luvun asuun entisöity, raikkaasti 2020-luvulle uudistettu Paasiravintola luovat unohtumattoman ympäristön suurille juhlatilaisuuksille. Juhlasalin upeiden kattokruunujen alla istuvaa illallista nauttii jopa 400 juhlavierasta. Paasiravintolan lähes 300-paikkainen sali taipuu niin korkealuokkaisiin illallisiin ja cocktailtilaisuuksiin kuin rentoon hauskanpitoonkin.

Miljööllä on merkitystä

Paasiravintolassa pilareiden väliin asennettu tilanjakajaverho mahdollistaa myös salin jakamisen pienempiä iltatilaisuuksia varten. Salin yhteydessä sijaitsevat viehättävät Lasikabinetti ja Salikabinetti palvelevat ryhmiä aina 56 henkeen saakka.

Tarinaa ja tilatunnelmaa välittävät myös moneen muuntuva Sirkus, nostalgisen ilmeikäs Paasin Kellari sekä mykän elokuvan elokuvateatterinakin toiminut Siltasaari-sali. 3. kerroksen Kallio-teemaisissa tiloissa on mahdollisuus tehdä ”retki” itäiseen kantakaupunkiin ja Huipussa torniin näköaloineen. Tarmo tarjoaa aikamatkan talon urheiluhistoriaan ja rouhean rennon, klubimaisen tilan cocktailmuotoisille kokoontumisille tai vaikkapa jatkojen karaokebaariksi.

Tarjoamme erilaisia valoratkaisuja, joilla luot vaivattomasti tunnelmaa tilaisuuteesi. Käytämme valaistukseen vähän sähköä kuluttavia, ympäristöystävällisiä led-valaisimia. Mukailemme valaistuksessa tapahtumasi ilmettä (logo, nettisivut ym.) ja värimaailmaa.

Juhlatilat
Paasitornista löydät elämäsi juhliin ja tapahtumiin soveltuvat tilat

Tutustu juhlatiloihin

Juhlatarjoilut
Meiltä saat ensiluokkaiset tarjoilut tilaisuuteesi

Tutustu juhlatarjoiluihin

Keittiömme on suunnitellut herkulliset tarjoilut Paasitornin buffet- ja cocktailmuotoisiin sekä pöytiintarjoiltaviin juhliin. Lokakuun lopusta jouluun saakka on saatavilla jouluiset menuvaihtoehdot. Mainio tapa luoda joulutunnelmaa kokoukseen joulun alla on vaihtaa kokouspaketin iltapäiväkahvitarjoilu / kahvitori Hyvän joulun toivotus -cocktailhetkeksi.

Juhlavieraat majoittuvat tarvittaessa mukavasti saman katon alla, persoonallisessa Scandic Paasi -hotellissa.

Aina on hyvä aika järjestää juhlat ja tunnelmoida. Tutustu juhlatiloihimme ja tarjoiluihin, ota yhteyttä myyntipalveluumme ja kysy lisää! Autamme mielellämme sopivien tarjoilujen suunnittelussa ja tilaisuutesi yksityiskohtien hiomisessa.