Referenssit

Tutustu asiakkaittemme Paasitornin palveluissa arvostamiin asioihin:


Ikimuistoiset juhlat Suomi 100 -hengessä

Hätäkeskuslaitoksen henkilöstöjuhlat järjestettiin toukokuussa 2017 pian 110-vuotiaassa Paasitornissa. 150 juhlavierasta nautti Suomi 100 -buffet:n antimista ja iloisesta illasta upeassa, teemaan sopivasti somistetussa Juhlasalissa.

 

5

 

Olemme todella kiitollisia kaikesta! Teillä on aivan huikea porukka tekemässä töitä. Toivottavasti saamme toisenkin kerran tehdä yhteistyötä kanssanne. Olkaa ylpeitä siitä miten hoidatte työnne, teidän oikea asenne lämmittää meitä asiakkaana! ISO KIITOS!!!

- Virpi Meri ja Sirpa Riikonen, Hätäkeskuslaitos

Saumatonta yhteistyötä ammattilaisten kanssa

Kokenut ja palkittu tapahtumatoimisto Tapahtumantekijät tuotti syyskuussa 2016 asiakkaansa Kick Off -tapahtuman saunateemalla Paasitornin moneen muuntautuvassa Sirkus-salissa.

 

sauna-2
Kuva: Petra Lehtinen

Mikä on paikka, jossa suomalainen puhuu suoraan ja rehellisesti, tuntee veljeyttä ja kohtaa toiset tasa-arvoisesti? No se on tietysti sauna. Sirkuksessa saunan muodossa järjestetyssä asiakkaamme kick offissa lauteille nousi niin johtoryhmää kuin työntekijöitäkin. Keskusteluun pääsivät osallistumaan kaikki paikalla olleet sekä digitaalisesti että perinteisesti. Päivän päätteeksi siirryttiin tansseihin Paasiravintolaan. Tapahtuma onnistui hienosti. Yhteistyö Paasitornin kanssa oli mutkatonta ja asiat tapahtuivat ripeästi. Ruoka oli erinomaista!

- Emma Laurinolli, Tapahtumantekijät

Palvelukokemus huipussaan!

Kesäkuun lopussa 2016 yli 500 kirjastoalan ammattilaista kokoontui kansainväliseen LIBER-konferenssiin Paasitornissa. Vuosittain eri puolilla Eurooppaa kiertävä konferenssi, esikonferensseineen, järjestettiin nyt toista kertaa Suomessa. Suuren pääkokoustilan lisäksi tarvittiin runsaasti rinnakkais- ja näyttelytiloja. Paasitornin historiallinen ja esteettisesti kaunis miljöö, toimivat tilat ja kiitosta keränneet tarjoilut loivat vahvan pohjan onnistuneelle tapahtumalle.

 

27400113503_078c16e9cc_o
Kuva: Linda Tammisto

 

Kiitos myös Paasitornin upealle henkilökunnalle, jonka toiminta oli palvelualtista, kohteliasta, ystävällistä ja ripeää. Ongelmatilanteet hoidettiin nopeasti ja hyvällä asenteella. Oli ilo työskennellä ammattilaisten kanssa.

- Susanna Eklund ja Heli Kautonen, Kansalliskirjasto

Tuloksena täydellinen tiedekongressi

Elokuun lopussa 2016 kokosi 36th Nordic Neuropediatric Congress 150 lastenneurologian pohjoismaista asiantuntijaa Paasitorniin. Tapahtuman järjesti Suomen lastenneurologiyhdistys yhteistyössä Pohjoismaisen yhdistyksen kanssa. Käytännön järjestelyistä vastasi kongressipalvelutoimisto CongCreator.

Kolmepäiväinen kongressi Paasitornissa keräsi kiitosta järjestäjätahoilta ja osallistujilta mm. tasokkaista tarjoiluista ja erinomaisesta palvelusta. Osa vieraista majoittui vaivattomasti saman katon alla, persoonallisessa Scandic Paasissa.

 

img_4801

Mitkä puitteet, mikä palvelu!

Suomen Psykiatriyhdistys on luottanut ammattilaistapahtumansa, Psykiatripäivien, järjestelyt Paasitornin käsiin jo vuosien ajan. Joustava ja avulias henkilökunta, riittävän kokoiset ja hyvin toimivat tilat, moderni tekniikka ja erinomaiset ravintolapalvelut saavat Psykiatriyhdistykseltä kiitosta. Sijainti on loistava ja majoittuminen Scandic Paasissa kätevää.

 

psy-logo

Pysyvä ja luotettava yhteyshenkilö myyntipalvelussa on aarre, jonka kanssa aikaa ja energiaa ei kulu asioiden kertaamiseen.

- Annika Wiikeri, Suomen Psykiatriyhdistys