Referenssit

Tutustu asiakkaittemme Paasitornin palveluissa arvostamiin asioihin:


Palautetta tyytyväiseltä sopimusasiakkaalta

Suomalainen Lääkäriseura Duodecim on vuonna 1881 perustettu, Suomen suurin tieteellinen yhdistys, joka kehittää lääkärin ammattitaitoa ja käytännön työtä täydennyskoulutuksen, julkaisujen ja tutkimusapurahojen avulla. Paasitorni tarjoaa Duodecimille ja sen jäsenyhdistyksille laajan valikoiman normaalia edullisempia, sopimushintaisia kokouspaketteja.

Joulukuussa 2017 Duodecim järjesti Paasitornin 1 ½ kerroksen tiloissa tilaisuuden, joka alkoi lounaskokouksella kokoustilassa. Pitkän päivän aikana työskentelyyn energiaa antoivat maittavat kahvitarjoilut kokoustilan viereisessä aulassa. Päivän päätteeksi nautittiin päivällinen viehättävässä Lasikabinetissa.

Kiitos herkullisista tarjoiluista ja erinomaisesta palvelusta. Kokouspalvelulta saamamme tekninen tuki ja tarjoilijan palveluasenne olivat todella korkeaa tasoa. Pidimme paljon myös talon hengestä, ja mielellään käytämme Paasitornin palveluita myös jatkossa.

- Pirjo Kyrönaho, Suomalainen Lääkäriseura Duodecim

Esimerkillistä toimintaa

Ulkoasiainministeriö järjesti Arktisen neuvoston merellisen yhteistyöryhmän kokouksen (Task Force on Arctic Marine Cooperation) Paasitornissa syyskuussa 2017. Juhlasali tarjosi toimivat ja näyttävät puitteet tilaisuudelle, ja herkulliset tarjoilut saivat paljon positiivista palautetta osallistujilta. Järjestäjät arvostivat ammattimaista, nopeaa ja ystävällistä palvelua kokouksen aikana. Osa vieraista majoittui mukavasti Paasitornin yhteydessä sijaitsevassa Scandic Paasissa.

Kuva: ACS/Linnea Nordström

Kansainvälinen kokouksemme Paasitornissa sujui erinomaisesti. Haluamme yhdessä työryhmän puheenjohtajan Anita Mäkisen kanssa kiittää teitä ja koko henkilökuntaanne erinomaisista järjestelyistä ja tarjoiluista. Yhteistyö oli ammattimaista ja miellyttävää. Eräs vieraistamme sanoi kokouksen päätteeksi ”I hope this venue sets the standard for future meetings”.

- Annariina Kukkonen, Ulkoasiainministeriö ja Anita Mäkinen, Trafi, TFAMC Co-Chair

Konferenssi asiakkaan toiveen mukaan

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos järjesti Helsingissä kansainvälisen, poikkitieteellisen huumekonferenssin elokuun lopussa 2017. Fourth Contemporary Drug Problems Conference kokosi Paasitorniin 130 asiantuntijaa eri puolilta maailmaa kolmeksi päiväksi. Päätilana toimi avara ja valoisa Sirkus-sali, jonka lisäksi käytössä oli useita rinnakkaistiloja. Sirkus-salin yhteydessä sijaitsevassa lämpiössä nautittiin aamiaista ja kahvitorin antimia. Lounas tarjoiltiin viereisessä Paasin Kellari -ravintolassa. Järjestäjän toivomuksesta kaikki tarjoilut pohjautuivat kasvisruokaan.

Kuva: Akseli Virratvuori

Kiitos erinomaisesta yhteistyöstä, kaikki sujui kuin rasvattu ja ihmiset olivat tyytyväisiä niin tiloihin kuin lounaisiinkin!

- Pekka Hakkarainen ja Kati Kataja, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL

Ikimuistoiset juhlat Suomi 100 -hengessä

Hätäkeskuslaitoksen henkilöstöjuhlat järjestettiin toukokuussa 2017 pian 110-vuotiaassa Paasitornissa. 150 juhlavierasta nautti Suomi 100 -buffet:n antimista ja iloisesta illasta upeassa, teemaan sopivasti somistetussa Juhlasalissa.

 

5

 

Olemme todella kiitollisia kaikesta! Teillä on aivan huikea porukka tekemässä töitä. Toivottavasti saamme toisenkin kerran tehdä yhteistyötä kanssanne. Olkaa ylpeitä siitä miten hoidatte työnne, teidän oikea asenne lämmittää meitä asiakkaana! ISO KIITOS!!!

- Virpi Meri ja Sirpa Riikonen, Hätäkeskuslaitos

Saumatonta yhteistyötä ammattilaisten kanssa

Kokenut ja palkittu tapahtumatoimisto Tapahtumantekijät tuotti syyskuussa 2016 asiakkaansa Kick Off -tapahtuman saunateemalla Paasitornin moneen muuntautuvassa Sirkus-salissa.

 

sauna-2
Kuva: Petra Lehtinen

Mikä on paikka, jossa suomalainen puhuu suoraan ja rehellisesti, tuntee veljeyttä ja kohtaa toiset tasa-arvoisesti? No se on tietysti sauna. Sirkuksessa saunan muodossa järjestetyssä asiakkaamme kick offissa lauteille nousi niin johtoryhmää kuin työntekijöitäkin. Keskusteluun pääsivät osallistumaan kaikki paikalla olleet sekä digitaalisesti että perinteisesti. Päivän päätteeksi siirryttiin tansseihin Paasiravintolaan. Tapahtuma onnistui hienosti. Yhteistyö Paasitornin kanssa oli mutkatonta ja asiat tapahtuivat ripeästi. Ruoka oli erinomaista!

- Emma Laurinolli, Tapahtumantekijät

Palvelukokemus huipussaan!

Kesäkuun lopussa 2016 yli 500 kirjastoalan ammattilaista kokoontui kansainväliseen LIBER-konferenssiin Paasitornissa. Vuosittain eri puolilla Eurooppaa kiertävä konferenssi, esikonferensseineen, järjestettiin nyt toista kertaa Suomessa. Suuren pääkokoustilan lisäksi tarvittiin runsaasti rinnakkais- ja näyttelytiloja. Paasitornin historiallinen ja esteettisesti kaunis miljöö, toimivat tilat ja kiitosta keränneet tarjoilut loivat vahvan pohjan onnistuneelle tapahtumalle.

 

27400113503_078c16e9cc_o
Kuva: Linda Tammisto

 

Kiitos myös Paasitornin upealle henkilökunnalle, jonka toiminta oli palvelualtista, kohteliasta, ystävällistä ja ripeää. Ongelmatilanteet hoidettiin nopeasti ja hyvällä asenteella. Oli ilo työskennellä ammattilaisten kanssa.

- Susanna Eklund ja Heli Kautonen, Kansalliskirjasto

Tuloksena täydellinen tiedekongressi

Elokuun lopussa 2016 kokosi 36th Nordic Neuropediatric Congress 150 lastenneurologian pohjoismaista asiantuntijaa Paasitorniin. Tapahtuman järjesti Suomen lastenneurologiyhdistys yhteistyössä Pohjoismaisen yhdistyksen kanssa. Käytännön järjestelyistä vastasi kongressipalvelutoimisto CongCreator.

Kolmepäiväinen kongressi Paasitornissa keräsi kiitosta järjestäjätahoilta ja osallistujilta mm. tasokkaista tarjoiluista ja erinomaisesta palvelusta. Osa vieraista majoittui vaivattomasti saman katon alla, persoonallisessa Scandic Paasissa.

 

img_4801

Mitkä puitteet, mikä palvelu!

Suomen Psykiatriyhdistys on luottanut ammattilaistapahtumansa, Psykiatripäivien, järjestelyt Paasitornin käsiin jo vuosien ajan. Joustava ja avulias henkilökunta, riittävän kokoiset ja hyvin toimivat tilat, moderni tekniikka ja erinomaiset ravintolapalvelut saavat Psykiatriyhdistykseltä kiitosta. Sijainti on loistava ja majoittuminen Scandic Paasissa kätevää.

 

psy-logo

Pysyvä ja luotettava yhteyshenkilö myyntipalvelussa on aarre, jonka kanssa aikaa ja energiaa ei kulu asioiden kertaamiseen.

- Annika Wiikeri, Suomen Psykiatriyhdistys