Salikabinetti


Max henkilöä: 32 Pinta-ala: 42 m² Kerros: 2

Salikabinetti on tyylikäs, uusilla näyttävillä valaisimilla varustettu tila, jossa järjestät niin kokouksen kuin intiimin iltatilaisuudenkin. Suuret ikkunat tuovat luonnonvaloa avaten kauniin näkymän vastapäiseen, Karl Lindahlin suunnittelemaan asuinrakennukseen ja Eläintarhanlahdelle.

Salikabinetti sijaitsee 1920-luvun henkisen, 2020-luvulle raikkaasti uudistetun Paasiravintolan yhteydessä. Salikabinetissa on oma, erillinen sisäänkäynti.

Tiesitkö, että…? Paasiravintola ja sen kabinetit uudistettiin upeasti vuoden 2020 alussa tuoden niiden käyttötapa uudelle 20-luvulle vastaamaan tämän päivän tarpeita. Uudistuksessa panostettiin tilojen monikäyttöisyyteen, mukavuuteen ja viihtyisyyteen. Erityishuomiota kiinnitettiin ravintolasalin muunneltavuuteen ja palvelupolun selkeyteen. Erityisruokavaliot koottiin helposti löydettäväksi kokonaisuudeksi yhteen pöytään. Logistisesti hyvin toimiva kokonaisuus tukee Paasitornin kokonaispalvelua sekä arjen kokouslounailla että juhlatilaisuuksissa.

Uudistuksessa huomiota kiinnitettiin myös valaistukseen, nykyaikaiseen tekniikkaan, kalusteisiin ja pintamateriaaleihin. Paasiravintolan 1990-luvulla toteutettu vaalea värimaailma säilytettiin kauttaaltaan. Inspiraatiota kiintokalusteiden ilmeeseen haettiin muun muassa sisäänkäyntiä koristavan reliefin siniharmaasta sävystä ja kullatuista yksityiskohdista. Ravintolasalin lattia palautettiin vastaamaan 1920-luvun alkuperäistä ilmettä.

Vuonna 1925 valmistuneen Paasiravintolan ja sen kabinettien uudistus on osa Paasitornin laajempaa palveludesignprojektia, jonka puitteissa on ehditty uudistaa jo perinteikkään talon aula-, kokous- ja juhlatiloja. Uudistusten suunnittelusta vastanneen Suunnittelutoimisto KOKO3:n tehtävänä on ollut etsiä keveitä linjoja Karl Lindahlin suunnittelemalle arvokkaalle, mutta oman aikansa ihanteita peilaavalle raskaalle arkkitehtuurille. Legendaarisen talon alkuperäistä arkkitehtuuria ja aitoa tarinallisuutta on korostettu ja tiloista tehty kutsuvia, leikkisiä ja toiminnallisia.

Lue lisää KOKO3:n Paasitornille toteuttamasta projektista tästä

Ladattavat tiedostot

2_kerros_suunnittelupohja

Koko ja sijainti

Max henkilöä:
32
Pinta-ala (m²):
42
Korkeus (m):
4,4 m palkin alla, 3,2 m valaisimien alla
Pituus x leveys (m):
7 m x 6 m
Kerros:
2

Tekniikka

Perusvarustus:
LCD-näyttö 82", Wi-fi, puheäänentoisto, taustamusiikin äänentoisto
Valaistus:
himmennettävä yleisvalastus
Sähköt:
perussähkö

Henkilömäärä

Illallinen:
32
Diplomaatti:
16
Pitkät pöydät:
24
U-muoto:
20
Illallinen
Diplomaatti
Pitkät pöydät
U-muoto

Perusvarustus

Tuolit:
käsinojaton
Muuta:
fläppitaulu tilauksesta

Lisätietoa palveluista ja puitteista

Lähin: hissi 1: leveys 110 cm, syvyys 140 cm, korkeus 220 cm, ovi leveys 80 cm ja kork. 200 cm, kantokyky 630 kg.

Lähimmät wc-tilat kabinetissa.

Pyydä tarjous Kaikki tilat

Suosittelemme myös:

Lasikabinetti

Linna-kabinetti

Konjakki-kabinetti

Samppanja-kabinetti

Viini-kabinetti

Referenssit

Asiakkaittemme Paasitornin palveluissa arvostamia asioita.

Lue lisää