Lisäpalvelut

Paasitornissa on toimivat, ajanmukaiset tilat ja tekninen varustus. Meillä on vankka osaaminen ja kokemus vaativista tapahtumajärjestelyistä. Palveluksessasi on ammattitaitoinen ja joustava henkilökuntamme sekä luotettavat yhteistyökumppanimme.


Tekniset palvelut

Henkilökohtainen yhteyshenkilösi myyntipalvelussa auttaa sinua jo tilaisuuden suunnitteluvaiheessa. Tarvittaessa keskusteluun osallistuu myös tekniikan edustaja.

 

lisa

 

Paasitornin omalla striimauspalvelulla tavoitat reaaliaikaisesti myös ne vieraat, jotka eivät pääse mukaan tapahtumaan paikan päälle. Paikan päällä kameralla kuvattu videomateriaali yhdessä PowerPoint- ja Prezi-esitysten tai vaikkapa verkkosivudemojen kanssa lähetetään halutulle kohdeyleisölle striimilinkin kautta. Palvelu voidaan toteuttaa sekä reaaliaikaisesti tapahtuman ollessa käynnissä livestriiminä ja/tai jälkikäteen katseltavina tallenteina. Voimme myös striimata tapahtuman suoraan muille palveluntarjoajille. Tarvittaessa, lisäveloituksesta, editoimme tallenteen.

Paasitornista löytyy myös toimivat ratkaisut sekä pienempiin että suurempiin hybridikokouksiin. Teknisesti vaativimmissa toteutuksissa tuomme avuksesi toimivat yhteytemme alan johtaviin alihankkijoihin. Meiltä saat ratkaisut mm. viestiseinän, tulkkauksen ja erityisvalaistuksen toteuttamiseksi.

Kysy lisää Paasitornin myyntipalvelusta

 

img_4788

Muut palvelut

Olemme mielellään apunasi onnistuneen tapahtuman puitteiden ja ohjelmasisällön suunnittelussa. Henkilökohtainen yhteyshenkilösi myyntipalvelussa auttaa esimerkiksi kukka- ja lisäkalustetilauksissa.