Keskellä kaupunkia, veden äärellä

Löydät meidät kaupungin parhaalta paikalta Siltasaaresta, jossa keskusta ja Kallion kaupunginosa kohtaavat. Siltasaaressa olet keskellä kaupunkia, mutta poissa ydinkeskustan ruuhkasta. Sijaitsemme aivan Eläintarhanlahden rannalla ja ympäristöstämme löytyy runsas palvelu- ja kulttuuritarjonta sekä monipuoliset majoitusmahdollisuudet.

 


Pysäköinti

Yksityisautoilijalle löytyy maksullisia pysäköintipaikkoja Paasitornin läheisyydestä. Jaffa Stationin (Arena Center Hakaniemi) pysäköintihallissa on mahdollisuus pidempiaikaiseen pysäköintiin. Lisätietoja linkistä.

 

Lataa pysäköintikartta

 

Kulkuyhteydet

Suosittelemme saapumaan Paasitorniin julkisia kulkuvälineitä käyttäen. Hakaniemen kautta liikennöivät lukuisat bussi- ja raitiovaunulinjat sekä metro. Etäisyyttä Helsingin päärautatieasemalta on noin kilometri. Matka taittuu nopeasti myös kävellen tai polkupyörällä. Pyöriä varten Paasitornin Saariniemenkadun puoleiselta sivustalta löytyy pyöräparkki.

 

Metro-, raitiovaunu- ja bussiliikenne

Reitin Paasitorniin selvität vaivattomasti:

www.reittiopas.fi

Raitiovaunuilla 3, 6 ja 9 pääset suoraan Helsingin päärautatieaseman edestä Hakaniemen torille.

Useat bussit, jotka lähtevät Rautatientorilta (päärautatieasemalta, Kansallisteatterin puolelta) pysähtyvät Hakaniemessä. Metrolla keskustasta saapuessasi jää pois Hakaniemen asemalla.

 

Junaliikenne

Kaikki Helsinkiin liikennöivät kauko- ja lähiliikenteen junat saapuvat päärautatieasemalle. Helsinki- Vantaan lentoasemalta matka-aika Kehärataa pitkin keskustaan on 30 minuuttia. Rautatieasemalta on lyhyt ja kätevä matka Paasitorniin.

Aikataulut: www.vr.fi

 

Liikuntarajoitteisten palvelut

Saapuminen Paasitorniin

Liikuntarajoitteisten vieraiden käynti kokouskeskukseen tapahtuu pääsisäänkäynnin (Paasivuorenkatu 5 A) ja hotelli Scandic Paasin (5 B) välistä sisäpihan kautta (automaattiovet). Henkilökuntamme auttaa tarvittaessa mielellään (kokouspalvelu, puh. 09 – 7089 613).

Paasitornilla ei ole omia asiakaspysäköintipaikkoja. Lisätietoa alueen pysäköintimahdollisuuksista löydät oheisesta pysäköintikartasta.

 

Lataa pysäköintikartta

 

 

Liikkuminen Paasitornissa

Paasitornin tilat soveltuvat liikuntarajoitteisille viittä tilaa (Kirjasto, Johtokunta, Huippu, Saunakabinetti, Tarmo) lukuun ottamatta.

 

Hissit

Talossa liikennöi kaksi hissiä. Hissi 1 kulkee kerrosten 1 (ala-aula), 2 (Paasiravintola), 3, 4, 5 ja 6 välillä. Hissi 2 liikennöi kerrosten 0, 1, 1,5, 2,5 (Juhlasali) ja 3,5 välillä. Kun haluat siirtyä Paasiravintolasta esim. Juhlasaliin, mene hissillä 1 ala-aulaan ja sieltä hissi 2:lla 2,5. kerrokseen.

 

WC-tilat

Paasitornin liikuntarajoitteisia palvelevat wc:t sijaitsevat 0. (Sirkus-sali), 2,5. (Juhlasali) ja 3. kerroksessa.

 

Juhlasali, Siltasaari-sali ja Sirkus-sali

Juhlasalissa liikuntarajoitteiset luennoitsijat, panelistit ja muut esiintyjät pääsevät vaivattomasti esiintymislavalle pyörätuolinostimen avulla (max 225 kg). Siltasaari- ja Sirkus-saleissa käynti lavalle tapahtuu luiskaa pitkin.

 

Muiden erityisryhmien palvelut

Induktiosilmukka kiinteänä Juhlasalissa, muihin kokoustiloihin saatavilla tilauksesta.

 

Materiaalitoimitukset

Tilaisuuksien järjestäjien ja näytteilleasettajien materiaalitoimituksista (esitteet, rakenteet yms.) tulee sopia etukäteen myyntipalvelun (puh. 09 – 7089 611) tai kokouspalvelun (puh. 09 – 7089 613) kanssa. Mahdollisuudet materiaalien säilyttämiseen Paasitornissa ovat rajoitetut, ja siitä tulee aina sopia erikseen.

Materiaalitoimitukset tapahtuvat Paasitornin pääsisäänkäynnin tai sisäpihan kautta. Käynti sisäpihalle on pääsisäänkäynnin (Paasivuorenkatu 5 A) ja hotelli Scandic Paasin (5 B) välistä sisäpihan kautta (automaattiovet). Erityisen suuret materiaalitoimitukset tapahtuvat huoltokerroksen (-1.) kautta, sisäänkäynti Säästöpankinranta 6. Sisääntulorampin mitat ovat 3,7 m (korkeus) ja 3,0 m (leveys). Sisään tullessa pyydetään ottamaan yhteys kokouspalveluun ala-aulassa (puh. 09 – 7089 613). Kokouspalvelusta on mahdollista lainata nokkakärryjä materiaalien kuljettamiseksi.

Paasitornissa liikennöi kaksi hissiä. Hissi 1 kulkee kerrosten 1 (ala-aula), 2 (Paasiravintola), 3, 4, 5 ja 6 välillä. Hissi 2 liikennöi kerrosten -1, 0 (Sirkus-sali), 1,5, 2,5 (Juhlasali) ja 3,5 välillä. Kokoustiloihin Kirjasto, Johtokunta ja Huippu ei ole hissiyhteyttä.

Hissi 1: leveys 110 cm, syvyys 140 cm, korkeus 220 cm, oven leveys 80 cm ja korkeus 200 cm, kantokyky 630 kg

Hissi 2: leveys 110 cm, syvyys 210 cm, korkeus 217 cm, oven leveys 80 cm ja korkeus 200 cm, kantokyky 1000 kg