Paasiravintola


Max henkilöä: 288 Pinta-ala: 328 m² Kerros: 2

Paasiravintolan alkuperäiseen 1920-luvun tyyliin huolella entisöidyt ja 2020-luvulle raikkaasti uudistetut tilat luovat tapahtumaasi ja juhliisi tunnelmallisen tyylikkäät puitteet. Paasiravintolan upeassa salissa nautit niin tasokkaista kokoustarjoiluista, yrityslounaista kuin korkealuokkaisista illallisistakin. Ravintola taipuu kevyesti myös cocktailtilaisuuksiin ja hilpeisiin teemajuhliin.

Paasiravintolassa on lähes 300 asiakaspaikkaa. Pilareiden väliin asennettu tilanjakajaverho mahdollistaa myös salin jakamisen intiimimpiä tapahtumia varten. Kaksi kabinettia, Salikabinetti ja Lasikabinetti, täydentävät kokonaisuuden.

Tiesitkö, että…? Paasiravintola ja sen kabinetit uudistettiin upeasti vuoden 2020 alussa tuoden niiden käyttötapa uudelle 20-luvulle vastaamaan tämän päivän tarpeita. Uudistuksessa panostettiin tilojen monikäyttöisyyteen, mukavuuteen ja viihtyisyyteen. Erityishuomiota kiinnitettiin ravintolasalin muunneltavuuteen ja palvelupolun selkeyteen. Erityisruokavaliot koottiin helposti löydettäväksi kokonaisuudeksi yhteen pöytään. Logistisesti hyvin toimiva kokonaisuus tukee Paasitornin kokonaispalvelua sekä arjen kokouslounailla että juhlatilaisuuksissa.

Uudistuksessa huomiota kiinnitettiin myös valaistukseen, nykyaikaiseen tekniikkaan, kalusteisiin ja pintamateriaaleihin. Paasiravintolan 1990-luvulla toteutettu vaalea värimaailma säilytettiin kauttaaltaan. Inspiraatiota kiintokalusteiden ilmeeseen haettiin muun muassa sisäänkäyntiä koristavan reliefin siniharmaasta sävystä ja kullatuista yksityiskohdista. Ravintolasalin lattia palautettiin vastaamaan 1920-luvun alkuperäistä ilmettä.

Vuonna 1925 valmistuneen Paasiravintolan ja sen kabinettien uudistus on osa Paasitornin laajempaa palveludesignprojektia, jonka puitteissa on ehditty uudistaa jo perinteikkään talon aula-, kokous- ja juhlatiloja. Uudistusten suunnittelusta vastanneen Suunnittelutoimisto KOKO3:n tehtävänä on ollut etsiä keveitä linjoja Karl Lindahlin suunnittelemalle arvokkaalle, mutta oman aikansa ihanteita peilaavalle raskaalle arkkitehtuurille. Legendaarisen talon alkuperäistä arkkitehtuuria ja aitoa tarinallisuutta on korostettu ja tiloista tehty kutsuvia, leikkisiä ja toiminnallisia.

Lue lisää KOKO3:n Paasitornille toteuttamasta projektista tästä

Ladattavat tiedostot

2_kerros_suunnittelupohja

Koko ja sijainti

Max henkilöä:
288
Pinta-ala (m²):
328
Korkeus (m):
3,9 m korkein kohta, 3,1 m valaisimien alla
Pituus x leveys (m):
16 m x 20,5 m
Kerros:
2

Tekniikka

Perusvarustus:
2 kpl valkokangas (kiinteä, leveys 280 cm), 2 kpl dataprojektori (5000 ANSI lumen), Wi-fi, puheäänentoisto, taustamusiikin äänentoisto
Valaistus:
himmennettävä yleisvalaistus, LED-tunnelmavalaistus
Sähköt:
perussähkö, voimavirta

Henkilömäärä

Illallinen:
288
Illallinen

Perusvarustus

Tuolit:
käsinojaton
Muuta:
Pylväät

Lisätietoa palveluista ja puitteista

Cocktailtilaisuus max 500 hengelle.

Sohvaryhmä. Baari. Tanssimahdollisuus. Valmius livemusiikin esittämiseen.

Hissi 1: lev. 110 cm, syv. 140 cm, kork. 220 cm, ovi lev. 80 cm ja kork. 200 cm, kantokyky 630 kg.

Lähimmät wc-tilat 2,5. ja 1. kerroksessa.

Pyydä tarjous Kaikki tilat

Suosittelemme myös:

Juhlasali

Paasin Kellari

Graniittilinna

Meripaviljonki

Referenssit

Asiakkaittemme Paasitornin palveluissa arvostamia asioita.

Lue lisää