Laatu ja vastuullisuus


Laadukasta toimintaa

Paasitorni sai toiminnalleen laatusertifikaatin (ISO 9001) ensimmäisenä suomalaisena kokouskeskuksena vuonna 1999. Toiminta, tuotteet ja palvelu ovat laadullisesti ensiluokkaisia. Työtä tehdään pitkäjänteisesti, jatkuvasti kehittäen ja asiakkaita kuunnellen.

 

Paasitornissa on aina sertifioinnin alkuajoista lähtien ollut sama tinkimätön asenne, jota ohjaa asiakastyytyväisyyden kehittäminen ja palautteiden perusteellinen läpikäynti.

- Paula Mikkola, pääarvioija, Inspecta Sertifiointi Oy

Kestävää kehitystä

Vuonna 2012 Paasitornille myönnetty ISO 14001 -ympäristösertifikaatti on vahva merkki vastuullisesta suhtautumisesta ympäristöasioihin. Energiatehokkuuden lisääminen ja jätteen tehokas lajittelu ovat konkreettisia tekoja, joilla kestävää kehitystä edistetään. Toimintamme auditoi vuosittain Kiwa Inspecta.

 

Paasitornin ympäristötyö on mennyt vauhdikkaasti eteenpäin monin eri käytännön muutoksin.

- Paula Mikkola, pääarvioija, Inspecta Sertifiointi Oy

Turvallista kokoontumista

Paasitornissa asiakkaiden ja henkilökunnan terveys ja turvallisuus on ykkösasia. Olemme sitoutuneet toimenpiteisiin, joilla pyrimme tarjoamaan mahdollisimman turvallisen ja miellyttävän ympäristön kokoontumiseen.

Lue lisää Turvallinen kokous Paasitornissa

Laatu- ja ympäristöpolitiikka

Tutustu Paasitornin itselleen määrittelemiin tehtäviin, tavoitteisiin ja sitoutumisiin – lataa Paasitornin laatu- ja ympäristöpolitiikka

 

Valitse vastuullisemmin, MyHelsinki.fi:

Paasitorni on yksi MyHelsinki.fi-sivustolle listatuista vastuullisista tapahtumatiloista, joiden tavoitteena on hiilineutraali Helsinki vuoteen 2035 mennessä. MyHelsinki.fi -sivuston Valitse vastuullisemmin -palvelu auttaa asiakkaita löytämään kestävämpiä helsinkiläisiä palveluntuottajia. Lue lisää palvelusta

 

Visit Finland – Sustainable Travel Finland:

Paasitorni on myös mukana Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -ohjelmassa, jonka sähköinen työkalu auttaa osallistuvia yrityksiä matkalla kestävän kehityksen mukaiseen matkailutoimintaan. Vaadittujen kriteerien täytyttyä yritys saa käyttöönsä Sustainable Travel Finland -laatumerkin.

 

Vastuulliset yhteistyökumppanimme:

Myös Paasitornin yhteistyökumppanit ovat vahvasti sitoutuneet vastuulliseen toimintaan. Lue lisää kumppaneittemme vastuullisuudesta:
– Paasitornin ravintolatoiminnasta vastaava Graniittiravintolat Oy (Ravintolakolmio-konserni)
– hotelli Scandic Paasi (Scandic Finland)

 

Arkkitehtonisesti ainutlaatuinen, kulttuurihistoriallisesti arvokas

Paasitornissa vastuullisuus ymmärretään myös arkkitehtonisesti ainutlaatuisen, kulttuurihistoriallisesti arvokkaan rakennuksen kunnioittamisena toiminnassa ja muutostöissä. Rakennuksen ajallista kerrostuneisuutta ja kunkin aikakauden henkeä vaalitaan ja tuodaan ylpeänä esille.

 

Matkalla maailmanperintö­kohteeksi

Paasitorni on mukana kansainvälisessä hankkeessa, jonka tavoitteena on saada maailman upeimmat ja kulttuuriarvoiltaan merkittävimmät työväentaloiksi rakennetut kohteet Unescon maailmanperintöluetteloon. Jokaisella hankkeessa mukana olevalla talolla on oma ainutlaatuinen tarinansa.

Lue lisää

 

Yhteistyössä Naisten Pankin kanssa

Naisten Pankki tukee naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä kehittyvissä maissa. Paasitorni tukee Naisten Pankin työtä tarjoamalla kokoustilat veloituksetta Naisten Pankin kahteen tapahtumaan vuonna 2024.

 

 

Luotettava sopimuskumppani

Hansel Oy tarjoaa julkisen sektorin asiakkailleen palveluja hankintojen tehokkaaseen hallintaan ja on kilpailuttanut asiakkaidensa käyttöön puitejärjestelyjä. Paasitorni on yksi valituista sopimustoimittajista kotimaan Kokous- ja tapahtumapalvelut 2024-2026 (2028) puitejärjestelyssä.

 

 

Yhteistyössä kongressimatkailun edistämiseksi

Finland Convention Bureau (FCB) markkinoi Suomea ja Helsinki Convention Bureau (HCB) Helsinkiä kansainvälisten kongressitapahtumien kohteena. FCB ja HCB suosittelevat lämpimästi Paasitornin kokous- ja kongressikeskusta, joka on erinomainen esimerkki ammattilaisista, joista Suomi ja Helsinki tunnetaan.

 

fcb-logo  helsinki_tunnus_musta_cmyk_7266

 

Jäsenenä kokous- ja kongressialan kansainvälisessä järjestössä

Helsinki Congress Paasitorni on jäsen kokous- ja kongressialan kansainvälisessä järjestössä ICCA:ssa. ICCA tarjoaa jäsenistölleen ainutlaatuiset koulutus- ja verkostoitumis- sekä kaupalliset mahdollisuudet kansainvälisten järjestökokousten ja -kongressien parissa.

 

Yhteistyössä kokous-, kongressi- ja tapahtuma-alan ammattilaiset

cnf-logo