3. kerroksen Kallio-lämpiö ja aula


Pinta-ala: 181 m² Kerros: 3

Itäisessä kantakaupungissa on oma erityinen tunnelma. Hakaniemi, Siltasaari, Kallio, Alppila ja Vallila liittyvät toinen toisiinsa kuin kolmosen raitiovaunun reitti. Palasista muodostuu kollaasinomaisesti rosoinen kokonaisuus: Kahvisiskojen toriteltta mukulakivisellä Hakaniementorilla, HIFK:n jääpallomatsi Brahenkentällä, Jussi Mäntysen Mesikämmen muurahaispesällä -veistos Karhupuistossa.

Tästä historiallisen työväenkaupunginosan monivivahteisuudesta on saanut innoituksensa Paasitornin uusi Kallio-tilakokonaisuus. Kunnianosoituksena Kalliolle lämpiössä on Henri Cartier-Bressoniin verratun katuvalokuvaaja Kasperi Kropsun pysyvä näyttely. Persoonallista tilatunnelmaa luovat myös Kalliota ja sen tunnettuja maamerkkejä ilmentävät valo- ja metalliputkiteokset.

Lämpiötila palvelee kaikkia 3. kerroksen tapahtumatiloja (Huone 301, Karhupuisto, Brahenkenttä ja Hakaniementori). Voit sijoittaa lämpiöön tilaisuutesi ilmoittautumispisteen ja pienimuotoisen näyttelyn ja toteuttaa siellä kahvitukset ja cocktailtyyppiset tarjoilut. Kallio-tilakokonaisuus tarjoaa uniikit puitteet myös erilaisille tapahtumille esimerkiksi Kallio-teemalla.

Lämpiön ulkopuolella portaikossa sijaitsevaa aulaa voit tarvittaessa hyödyntää muuan muassa ilmoittautumispisteelle tai lisänäyttelytilana.

Ladattavat tiedostot

3. kerros suunnittelupohja

Koko ja sijainti

Pinta-ala (m²):
181
Korkeus (m):
lämpiö: etuosa 2,9 m, palkin alla 2,3 m; aula palkin alla: 3,1 m
Kerros:
3

Tekniikka

Perusvarustus:
äänentoisto puheelle ja taustamusiikille
Valaistus:
yleisvalaistus, himmennettävä; himmennettävät spotit valokuville
Sähköt:
perussähkö ja 16A voimavirta

Lisätietoa palveluista ja puitteista

Lämpiössä Kasperi Kropsun pysyvä valokuvanäyttely sekä Kalliota ja sen tunnettuja maamerkkejä ilmentävät valo- ja metalliputkiteokset. Kiinteä sohvaryhmä ja graniittinen sohvapöytä.

Lämpiön koko 128 m2, aulan koko 53 m2

Hissi 1: lev. 110 cm, syv. 140 cm, kork. 220 cm, ovi lev. 80 cm ja kork. 200 cm, kantokyky 630 kg.

Lähimmät wc-tilat (myös liikuntaesteisille) samassa kerroksessa.

Pyydä tarjous Kaikki tilat

Tilan yhteydessä:

Pitkäsilta

Karhupuisto

Brahenkenttä

Hakaniementori

Referenssit

Asiakkaittemme Paasitornin palveluissa arvostamia asioita.

Lue lisää