Paasitornin joulu 2022

Juhlakausi lähestyy ja pöydät notkuvat jälleen!

Paasitorni on täynnä upeita mahdollisuuksia juhlien ja tapahtumien järjestäjälle, haetpa sitten arvokkuutta tai rentoa hauskanpitoa.

Uniikki ja näyttävä Juhlasali ja tyylikäs 1920-luvun asuun entisöity, raikkaasti 2020-luvulle uudistettu Paasiravintola luovat ikimuistoiset puitteet suurille juhlatilaisuuksille. Paasiravintolan yhteydessä sijaitsevat viehättävät Lasikabinetti ja Salikabinetti palvelevat intiimisti pienempiä ryhmiä.

Tilatunnelmaa tarjoavat myös moneen muuntuva Sirkus, nostalgisen ilmeikäs Paasin Kellari sekä mykän elokuvan elokuvateatterinakin toiminut Siltasaari-sali. 3. kerroksen Kallio-teemaisissa tiloissa on mahdollisuus tehdä ”retki” itäiseen kantakaupunkiin, Tarmossa talon urheiluhistoriaan ja Huipussa torniin näköaloineen.

31.10.-22.12. on juhliin (vähintään 30 henkeä) tilattavissa herkullinen Paasin pikkujoulubuffet.  Järjestäessäsi kokouksen joulun alla voit myös luoda joulutunnelmaa vaihtamalla kokouspaketin iltapäiväkahvitarjoilun / kahvitorin Hyvän joulun toivotus -cocktailhetkeksi.

Tutustu joulun ajan tarjontaamme täältä sekä kysy lisää ja tee varauksesi Paasitornin myyntipalvelusta!

Oivallisia vaihtoehtoja joululounaaksi tarjoavat 7. joulukuuta alkaen Ravintola Graniittilinna ja Meripaviljonki.