Kallio-kokonaisuus ja jugend-tilojen uusi ilme

Itäisessä kantakaupungissa on oma erityinen tunnelma. Hakaniemi, Siltasaari, Kallio, Alppila ja Vallila liittyvät toinen toisiinsa kuin kolmosen raitiovaunun reitti. Palasista muodostuu kollaasinomaisesti rosoinen kokonaisuus: Kahvisiskojen toriteltta mukulakivisellä Hakaniementorilla, HIFK:n jääpallomatsi Brahenkentällä, Jussi Mäntysen Mesikämmen muurahaispesällä -veistos Karhupuistossa.

Tästä historiallisen työväenkaupunginosan monivivahteisuudesta on saanut innoituksensa Paasitornin uusi Kallio-tilakokonaisuus. Kunnianosoituksena Kalliolle lämpiössä on Henri Cartier-Bressoniin verratun katuvalokuvaaja Kasperi Kropsun pysyvä näyttely. Persoonallista tilatunnelmaa luovat myös Kalliota ja sen tunnettuja maamerkkejä ilmentävät valo- ja metalliputkiteokset.

Kallio-lämpiön yhteydessä sijaitsevissa tapahtumatiloissa – Karhupuisto, Brahenkenttä ja Hakaniementori – ilmettä antaa näyttävä graafinen seinä. Valoisat ja modernit tilat soveltuvat muun muassa seminaareihin, valmennuksiin, kokouksiin ja workshoppeihin. Lämpiöön voit sijoittaa tilaisuutesi ilmoittautumispisteen ja pienimuotoisen näyttelyn ja toteuttaa siellä kahvitukset ja cocktailtyyppiset tarjoilut. Kallio-tilakokonaisuus tarjoaa uniikit puitteet myös erilaisille tapahtumille esimerkiksi Kallio-teemalla.

Tilauudistuksessa raikkaan, alkuperäistä jugend-tyyliä kunnioittavan ilmeen saivat talon vanhimmassa osassa vuodelta 1908 sijaitsevat kokoustilat Matti Paasivuori, Anita ja Esko. Nyt toteutetut tilauudistukset ovat jatkoa Paasitornin laajemmalle palveludesignprojektille suunnittelutoimisto KOKO3:n kanssa. Tilojen uudistuksessa ovat punaisena lankana kulkeneet paikallisuutta heijastavat uniikit yksityiskohdat.

Tutustu tiloihin ja tee varauksesi Paasitornin myyntipalvelusta

Lue lisää yhteistyöstä KOKO3:n kanssa tästä