Uudistuva kohtaamispaikka

Paasitornissa kohtaavat ihmiset, ideat ja aikakaudet. Täällä on yli sadan vuoden ajan kokoonnuttu, synnytetty uusia ideoita, neuvoteltu, syöty, juotu, innostuttu, opittu uutta ja tehty pieniä tai suuria päätöksiä. Niin tehdään tänään ja tulevaisuudessakin.

Osana laajempaa palveludesignprojektia suunnittelutoimisto KOKO3:n kanssa, tilauudistuksemme saivat jatkoa kuluneena kesänä. Kolmen kokoustilan uudistuksessa ovat punaisena lankana kulkeneet paikallisuutta heijastavat uniikit yksityiskohdat. Alueen tunnetut maamerkit näkyvät sekä sisustusratkaisuissa että tapahtumatilojen nimissä.

Pitkäsilta ja Tokoinranta ovat arvokkuutensa säilyttäneitä jugend-tyylisiä, nyt raikkaan ilmeen saaneita tiloja, jotka soveltuvat kokouksiin, valmennuksiin ja workshoppeihin. Merihaka on muodoltaan identtinen näiden kanssa. Ilmeeltään Merihaka on kuitenkin osa kolmannen kerroksen modernia Kallio-kokonaisuutta, joka on saanut innoituksensa historiallisen työväenkaupunginosan monivivahteisuudesta. Kallio-kokonaisuus koostuu Karhupuisto-, Brahenkenttä- ja Hakaniementori -kokoustiloista sekä niitä yhdistävästä lämpiöstä.

Uudistuksen myötä myös Paasitornin sisääntuloaulan WC-tilat saivat uuden ilmeen.

Tutustu tiloihin ja tee varauksesi Paasitornin myyntipalvelusta