Työväenlaulujazz Paasitornissa 29.4.: UMO Helsinki Jazz Orchestra solisteinaan Vuokko Hovatta, Jesse Kaikuranta & Juha Viitala

50-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi Työväen Musiikkitapahtuma tuottaa yhteistyössä Paasitornin kanssa vapun kynnyksellä 29.4. ainutlaatuisen Työväenlaulujazz-konsertin, jossa esiintyy Suomen big band -ylpeys UMO Helsinki Jazz Orchestra solisteinaan Vuokko Hovatta, Jesse Kaikuranta sekä Club for Five -yhtyeestä tuttu Juha Viitala.

Konsertissa kuullaan tunnettuja työväenlauluja uudelleen sovitettuina jazz-versioina. Solistit esiintyvät niin soolona kuin yhdessä trionakin. Mitäpä Työväenlaulujazz olisi ilman Vapauden kaihoa tai Jos rakastat -klassikkoa.

UMO Helsinki Jazz Orchestra on jazzin ja uuden rytmimusiikin saralla ammattimaisesti toimiva orkesteri, joka esiintyy vuosittain noin sadassa konsertissa ja tapahtumassa. Vuodesta 1975 alkaen UMO Helsinki on julkaissut yli 50 albumia ja esiintynyt kotimaisten huippunimien lisäksi kansainvälisten jazztähtien kanssa. Orkesterin ohjelmisto ulottuu aina jazzista souliin ja klassiseen musiikkiin, yhdistäen yllätyksellisesti uutta ja vanhaa.

Osta lippusi Tiketistä 

Voit myös yhdistää konserttiin Työväenlaulujazz Buffetin Paasiravintolassa klo 17-19. Tutustu pöydän antimiin ja tee pöytävarauksesi täältä viimeistään 26.4. Yritysryhmien varaukset Ravintolakolmion myyntipalvelusta myyntipalvelu@ravintolakolmio.fi tai +358 20 7425 350