Turvallista kokoontumista Paasitornissa

Paasitornissa olemme pitkäjänteisesti sitoutuneet vastuulliseen toimintaan ISO9001-laatustandardin ja ISO14001-ympäristöstandardin sekä vallitsevan lainsäädännön, määräysten ja suositusten mukaan.

Miellyttävän ja turvallisen ympäristön tarjoaminen asiakkaittemme kokouksiin ja tapahtumiin on meille ykkösasia. Haluamme tehdä siitä myös helppoa ja mahdollisimman huoletonta.

Paasitornin lukuisat, omailmeiset tilat ovat avaria ja muunneltavia mahdollistaen turvavälien huomioon ottamisen. Meillä on runsaasti ryhmätyötiloiksi soveltuvia vaihtoehtoja. Myös kokoustilojen yhteydessä sijaitsevat aulat ja lämpiöt toimivat joustavina aputiloina.

Henkilökuntamme on perehdytetty ottamaan huomioon nykytilanne ja valtion asettamat suositukset liittyen COVID-19 virukseen. Desinfioimme tiloja, mukaan lukien mikrofonit ja kokoustietokoneet. Asiakasta tekniikkaan opastaessa tai muussa pitkäkestoisessa lähikontaktissa käytämme kasvomaskeja. Henkilökunnalta saatte lisäinformaatiota ja opastusta liittyen turvalliseen kokoustamiseen.

Lue lisää terveelliseen ja turvalliseen kokoontumiseen liittyvistä toimenpiteistämme Turvallinen kokous Paasitornissa

Ota yhteyttä myyntipalveluumme , niin autamme sinua toteuttamaan tilaisuutesi turvallisesti ja aina merkityksellistä inspiraatiota ja elämyksiä osallistujille tuottaen!