Sirkus-salin tekniikka on uusittu täydellisesti

Paasitornin toiseksi suurimpaan tilaan, moderniin Sirkukseen, mahtuu jopa 280 vierasta. Se soveltuu mainiosti niin kokous-, seminaari-, verkostoitumis- kuin juhlatilaisuuksiinkin. Lämpiöön avautuvien lasiseinien ja yläosan ikkunoiden ansiosta maan alla sijaitseva tila on valoisa mutta myös juhlatunnelmaan taipuva.

Sirkuksessa on kesällä 2019 täydellisesti uusittu ääni- ja kuvatekniikka, joka mahdollistaa kaikkein haastavimmatkin tapahtumatoteutukset – tehokkaasti ja joustavasti. Kolmen saumattomasti yhdessä toimivan dataprojektorin ansiosta 1100 cm leveälle ja 250 cm korkealle valkokankaalle on mahdollista projisoida koko kankaan kattavaa laajakuvaa tai kolmea erillistä kuvaa rinnakkain.

Tutustu Sirkukseen tästä ja kysy lisää myyntipalvelustamme!

TIESITKÖ, ETTÄ…?
Paasitorni valmistui vuonna 1908. Aikaisemmin alueella sijaitsi vuodesta 1887 toiminut 2000-paikkainen sirkus, jonka vetonauloja olivat pyöräilevät leijonat, tanssivat hevoset ja liukumäkeä laskevat jääkarhut. Nykyinen Paasivuorenkatu kantoi vuoteen 1938 saakka Sirkuskadun, Paasivuorenpuisto puolestaan Sirkuspuiston nimeä. Paasitornin kolme kokoustilaa – Sirkus, Tivoli ja Karuselli – muistuttavat myös alueen historiasta.