Paasitornin ruokafilosofia – intohimolla tehtyä ruokaa, vastuullisesti ja sesongin mukaan
Ruoka on tärkeä osa jokaista tilaisuutta – se kokoaa ihmiset yhteen, luo tunnelmaa ja jättää pysyvän muistijäljen. Meillä Paasitornissa uskotaan siihen, että hyvä ruoka syntyy laadukkaista raaka-aineista, käsityöläisyydestä ja aidoista kohtaamisista.
Ruokafilosofiamme ytimessä on intohimo. Teemme ruokaa sydämellä ja ammattitaidolla, joka näkyy niin maussa, esillepanoissa kuin palvelussa. Annoksemme ovat aina kauniita katsella, tasapainoisia maultaan ja hyvää oloa tuottavia. Haluamme tarjota asiakkaillemme makuelämyksiä – pieniä yllätyksiä ja suuria nautintoja, jotka tekevät tilaisuudesta erityisen.
Käytämme laadukkaita ja tuoreita raaka-aineita, joissa suosimme kotimaista mutta käytämme myös maailmalta saatavia tuotteita, silloin kun se tukee makujen monipuolisuutta. Teemme tiivistä yhteistyötä paikallisten tuottajien ja toimittajien kanssa – kuten HK, Lihatukku Votkin, Eriksson, PH7-konditoria ja Kespro – sekä useiden pientuottajien kanssa. Yhteistyöverkostomme mahdollistaa meille ensiluokkaiset raaka-aineet sekä vastuullisen ja läpinäkyvän toimintatavan.
Ymmärrämme, että jokainen tilaisuus on myös omanlaisensa. Siksi voimme räätälöidä menujamme tilaisuuden ja asiakasryhmän mukaan – oli kyseessä sitten juhla, kokous tai illallinen.
Vastuullisesti ja kestävällä otteella
Paasitornissa vastuullisuus ei ole vain sana – se on osa arkea. Menusuunnittelussa huomioimme aina sesongin parhaat raaka-aineet, jotta lautaselle päätyy mahdollisimman tuoretta, laadukasta ja maukasta ruokaa. Kalavalinnoissa noudatamme vastuullisuuden periaatteita ja kaikissa buffeteissamme on tarjolla maistuvia kasvisruokia liha- ja kalavaihtoehtojen rinnalla. Menuvalinnoissa tarjoamme myös aina mahdollisuuden vegaaniseen kokonaisuuteen – mausta tinkimättä.
Hävikin minimointi on meille tärkeä tavoite. Tähän pystymme vaikuttamaan osaavalla ja sitoutuneella henkilökunnallamme sekä huolellisella suunnittelulla. Ruokaa ei valmisteta turhaan, vaan juuri oikea määrä – laadusta ja elämyksestä kuitenkaan tinkimättä.
Paasitornissa ruoka on enemmän kuin annos – se on kokemus, joka tuo ihmiset yhteen.
Tämä syksyn tarjoilukokonaisuus ei ole pelkkää ruokaa: se on kokonaisvaltainen elämys, jossa makujen maailmasta koostuvat buffetit (esim. Pohjola, Italia, Amerikka) ja laadukkaat juoma- ja kahvitauot toimivat työpäivän rytmittäjinä. Tarjonta on suunniteltu virittämään osallistujat, tukemaan ryhmähenkeä ja jättämään positiivisen jäljen – täydentäen teidän pääviestiänne siitä, että Paasitornin tarjoilut ovat enemmän kuin pelkkiä annoksia.
Tervetuloa nauttimaan makujen maailmasta keskellä Helsinkiä.
Paasitornin tarjoiluista vastaa 1.7.2025 alkaen Restelin Food&Events Tapahtumaravintolat. Restel Oy on suomalainen ravintola-alan konserni, joka työllistää sadoissa ravintoloissaan tuhansia alan ammattilaisia kaikkialla Suomessa.