Paasitornin raikas ruokafilosofia kruunaa arjen ja juhlan

”Paasitorni tarjoaa ainutlaatuiset puitteet onnistuneelle kokoukselle, seminaarille, juhlalle tai yritystapahtumalle. Eikä vähiten tarjoilujensa puolesta: me uskomme vakaasti, että kokous saa uutta tehoa ja pirteää puhtia maukkaasta mutta kuitenkin terveellisestä tauosta monipuolisen makumaailman äärellä”, kertoo keittiötoimenpäällikkö Mikael Kyyhkynen yli 30-vuotisella kokemuksella ja intohimolla ruokaan.

Paasitornin kaikissa tarjoiluissa painotetaan raaka-aineiden kotimaisuutta
ja satokausiajattelua. Sillä varmistetaan tarjoilujen tuoreus ja ensiluokkaisuus.

Omassa keittiössä käsityönä valmistuviin juhlaherkkuihin poimitaan parhaat palat useista ruokakulttuureista. Kotimaisista klassikoista välittyy tunne oman kylän järvien, peltojen ja metsien antimista, niiden uniikista makumaisemasta sekä suomalaisesta omavaraisuudesta ja tinkimättömyydestä. Kansainväliset annokset puolestaan vievät herkuttelijan uusiin eksoottisiin maisemiin, kotimaisin raaka-ainein toteutettuna.

Ympäristöasiat huomioidaan Paasitornin keittiössä käytännön tekoina. Niitä ovat esimerkiksi uusiutuvan energian käyttäminen, kasvis- ja vegaanitarjoilujen lisääntyminen ja ruokahävikin vähentäminen. Hävikkiä vastaan taistellaan muun muassa ResQ-sovelluksen avulla, joka on ollut Paasitornin käytössä tammikuusta lähtien.

” Sovelluksen avulla ylijäävää ruokaa myydään asiakkaille omakustannehintaan”, Mikael Kyyhkynen selventää. ”Sovellus on otettu hyvin vastaan. On ilo nähdä, kuinka hävikkiruoka menee biojäteastian sijaan parempiin suihin.”

Lue lisää Paasitornin ruokafilosofiasta ja miehestä sen takana tästä

Lue lisää Paasitornin tavoista toimia vastuullisesti tästä

Lue lisää ravintolamme tavoista toimia vastuullisesti tästä