Paasitorni – Vuoden 2018 toimeksiantaja Haaga-Helia Porvoo Campuksella

Helsinki Congress Paasitorni ja POMO eli aktiivinen joukko Haaga-Helian matkailun koulutusohjelman opiskelijoita Porvoosta ovat tehneet tiivistä yhteistyötä kuluneen lukukauden ajan. Tulevat matkailualan ammattilaiset ovat toimineet Paasitornin brändilähettiläinä osallistuen Paasitornissa järjestettäviin tilaisuuksiin ja tuottaen sisältöä sosiaalisen median kanaviin. Kolme opiskelijaa suorittaa parhaillaan harjoittelua Paasitornissa. Lisäksi opiskelijat ovat haastatelleet Paasitornin asiakkaita asiakastyytyväisyyden mittaamiseksi ja suorittaneet Paasitornin toimintaan liittyviä kehitystehtäviä.

Haaga-Helia valitsee joka vuosi muutaman innostavan ja sitoutuneen yrityksen, joka on onnistunut luomaan opiskelijoille aidon oppimisalustan. Paasitornille on myönnetty ”Vuoden 2018 toimeksiantaja Haaga-Helia Porvoo Campuksella” kunnianosoitus. Palkinto jaettiin alumnitilaisuudessa 20.4.2018 Porvoo Campuksella. Paasitornin puolesta sen vastaanotti toimitusjohtaja Osku Pajamäki.

”Olette alusta asti uskoneet opiskelijoiden kykyihin ja osoittaneet suurta luottamusta. Opiskelijoille on Paasitornin kautta avautunut väylä kiinnostaviin työtehtäviin. Paasitorni on kannustava ja sitoutunut toimeksiantaja, joka näkee nuorten potentiaalin oman yritysbrändinsä vahvistamisessa ja bränditunnettuuden lisäämisessä nuoremman kohdeyleisön keskuudessa”, lehtori Monika Birkle toteaa.

Lämmin kiitos huomionosoituksesta ja onnea ja menestystä opiskelijoille. Tiivis yhteistyö Haaga-Helia Porvoo Campuksen kanssa jatkukoon!