Olisiko tämä seuraava kohtaamispaikkanne?

Paasitornissa kohtaavat ihmiset, ideat ja aikakaudet. Täällä on yli sadan vuoden ajan kokoonnuttu, synnytetty uusia ideoita, neuvoteltu, syöty, juotu, innostuttu, opittu uutta ja tehty pieniä tai suuria päätöksiä. Niin tehdään tänään ja tulevaisuudessakin.

Paasitornin tilauudistukset saivat jatkoa, kun uudistimme alkuvuodesta 2024 kolme kokoustilaa: Kirjasto, Johtokunta ja Viktor Julius von Wright. Uudistukset toteutettiin jälleen yhteistyössä suunnittelutoimisto KOKO3:n kanssa.

Kirjaston rauhallinen ja tunnelmallinen interiööri luo miellyttävät puitteet maksimissaan kahdeksan hengen tiimipalaverin, aivoriihen, tärkeän neuvottelun tai lounaskokouksen järjestämiseen. Vanhat kirjahyllyt sekä upea pöytäryhmä nojatuoleineen säilytettiin, pöydän pinta uudistaen. Tilassa on kaunis kaariholvillinen ikkuna, josta avautuu näkymä Paasipuistoon. Lisää avaruutta saatiin peilipinnoilla ja valaistusta lisäämällä.

Johtokunnan suuren, ovaalinmuotoisen pöydän ääressä kokoustaa jopa 16 osallistujaa ja lisätuoleja on neljälle hengelle. Kirjaston tapaan tilan rauhallinen ympäristö soveltuu hyvin palavereihin, neuvotteluihin ja aivoriihiin. Johtokunnan seiniä koristavat muotokuvamaalaukset ja sieltä avautuu kaunis näköala Eläintarhanlahdelle.

Viktor Julius von Wright on monipuolinen tapahtumatila jopa 70 hengelle. Tilan viehättävä jugend-tyyli säilytettiin uudistuksessa. Suurista ikkunoista avautuu upea näkymä Eläintarhanlahdelle. Tilan raikkaus ja valoisuus luovat inspiroivat puitteet valmennuksille, seminaareille tai workshopeille.

Tutustu tiloihin ja tee varauksesi Paasitornin myyntipalvelusta