Nimityksiä Paasitornin myynnissä ja markkinoinnissa

Tapahtumien järjestämisen lähdettyä jälleen täyteen vauhtiin olemme vahvistaneet Paasitornin myynti- ja markkinointitiimiä.

Asiakkuuspäälliköksi on nimitetty 1.9.2022 alkaen restonomi (AMK) Tomi Martikainen (kuvassa keskellä). Tomi siirtyy tehtävään Paasitornin myyntineuvottelijan toimesta ja on aiemmin työskennellyt kokouspalvelussamme. Olemme iloisia voidessamme tarjota nuorelle, ketterälle, jo kokemusta ja näkemystä asiakaspalvelusta omaavalle ammattilaiselle mahdollisuuden kehittyä B2B-asiakkuudenhallinnan parissa ja luoda kasvua Paasitornin liiketoiminnalle.

Paasitornin myyntipalvelussa myyntineuvottelijoina toimivat jatkossa Taina Hallbergin, Pirkko Komulaisen ja Toni Liikasen lisäksi Jyrki Kotilainen (vas.) ja Pauliina Linnasalo (oik.). Jyrki ja Pauliina ovat monille asiakkaillemme tuttuja kokous- ja tapahtuma-alan pitkän linjan ammattilaisia. Heillä molemmilla on vuosien työkokemus Paasitornista. Jyrki on siirtynyt kokouspalvelusta myyntipalveluun ja tuo mukanaan vankan asiakkaidemme ja talon tuntemuksen myynnin ja tapahtumakoordinoinnin tueksi. Pauliina ryhtyi, kutsustamme, ”paluumuuttajaksi” käytyään vajaan vuoden haistelemassa tuulia muualla. Hän aloitti 15.8. entisessä tehtävässään myyntineuvottelijana ja vahvistaa voimia niin kotimaisten kuin kansainvälisten tapahtumien osalta.

Toivotamme kaikille onnea, menestystä ja työn iloa tehtävissään!

Tutustu koko henkilökuntaamme täällä