Meripaviljongin uniikki, kelluva terassi on avattu

Helsinki on saanut uuden merellisen kesäkeitaan. Hakaniemen Säästöpankinrannassa, Paasitornin edustalla, avautui 24. toukokuuta ainutlaatuinen, kelluva kesäterassi. Aurinkoisella Meripaviljongin terassilla voi nauttia merellisten näkymien ja kesäisten juomien lisäksi herkullisia ruoka-annoksia. Terassi on kiinnittynyt toiseen kelluvaan rakennukseen, kala- ja äyriäisravintola Meripaviljonkiin.Terassille paistaa aurinko koko päivän ja hienon lisän tunnelmalle tuo uusi suihkulähde Eläintarhanlahdella. Lasikaiteinen terassi on katettu markiisein ja viileinä iltoina sytytetään kaasulämmittimet. Paikalle voi navigoida myös omalla veneellä, sillä ravintola Meripaviljongilla on kuusi omaa venepaikkaa.

Uusi terassi elävöittää Hakaniemen aluetta

Meripaviljongin terassin rakennuttaja on Helsinki Congress Paasitorni, ravintoloitsijana toimii Ravintolakolmio-konserni. Terassi on auki aamupäivästä iltaan, sään mukaan. Terassi on suunnattu kuluttaja-asiakkaille, mutta tila on varattavissa myös yritysten yksityisiin aamiaistilaisuuksiin.

”Odotamme uudelle terassille niin lähialueen asukkaita kuin kauempaa tuleviakin. Onhan terassirakennelma täysin uniikki laatuaan. Uusi terassi palvelee loistavasti myös Helsinki Congress Paasitornin asiakkaita ja on luonteva osa Hakaniemen käynnissä olevaa kehityshanketta”, toteaa Paasitornin johtaja Osku Pajamäki.

”Ravintola Meripaviljonki tyylikkäine terasseineen elävöittää positiivisella tavalla kaupunkikuvaa ja tukee samalla Helsingin vastikään julkistettua merellistä strategiaa”, Pajamäki jatkaa.

Lue lisää tiedotteesta ja tule terassille nauttimaan kesästä!

Kiinnostuitko mahdollisuuksista järjestää aamiaistilaisuus Meripaviljongissa? Tai haluaisitko tarjota Paasitornissa kokoustavalle ryhmällesi aamiaisen terassilla? Kysy lisää Paasitornin myyntipalvelusta