Meripaviljongin kesä

Ravintola Meripaviljonki palvelee koko kesän, viikon jokaisena päivänä.
Tule nauttimaan kesästä Hakaniemeen!

Terassi palvelee päivittäin

Suuri ja aurinkoinen, 150-paikkainen terassi palvelee säävarauksella koko kesän. Terassilla voit nauttia pöytiin tarjoillun illallisen samaan tapaan kuin ravintolan sisätiloissakin, vaihtoehtoisesti voit piipahtaa vaikkapa vain virkistävällä lasillisella. Ruokaileville asiakkaille otetaan vastaan myös pöytävarauksia terassille.

Kesäinen kalastajanpöytä tarjolla arkisin

Arkisin klo 11-15 Meripaviljongissa tarjoillaan kesäistä kalastajanpöytää.
Tarjolla on toinen toistaan herkullisempia kala- ja äyriäisruokia, raikkaita salaatteja unohtamatta.

Tutustu kalastajanpöytään ja varaa pöytäsi tästä!

Veneellä illalliselle? Kyllä!

Voit saapua ravintolaan myös omalla veneellä – Meripaviljongilla on oma venelaituri, joten veneellä pääset lähes pöytään saakka! Yksityistilaisuuksia varten suosittelemme merimatkaa esimerkiksi Aava Lines Oy:n kanssa toteutettuna.

Kaupunkijuhannus Meripaviljongissa

Palvelemme tuttuun tapaan läpi juhannuksen. Tarjolla on à la carte -menun lisäksi erityinen neljän ruokalajin juhannusmenu, joka on tarjolla maanantaista sunnuntaihin 21.-23.6.

Varaa juhannuspöytäsi tästä!

Meripaviljongissa järjestät unohtumattomat kesäjuhlat

Valoisa tila suurine panoraamaikkunoineen on mitä upein kohde kesäjuhlille. Oli mielessä sitten valmistujaiset, synttärit, yritysjuhlat tai vaikkapa kesäinen kokoontuminen ystävien kesken, Meripaviljongissa järjestät unohtumattoman tilaisuuden. Pöytävaraukset onnistuvat suuremmillekin seurueille, ja ravintola on varattavissa myös yksityistilaisuuksiin. Asiakaspaikkoja ravintolassa on peräti 170.

Kysy lisää Meripaviljongin myyntipalvelusta:

meripaviljonki@graniittiravintolat.fi | 020 7425 320

Tervetuloa herkuttelemaan, nähdään Hakaniemessä!