Koronapassia ei edellytetä Paasitornissa 7.2.2022 alkaen

Hallitus on linjannut ravintolarajoituksien lieventämisestä 14. helmikuuta alkaen niin, että anniskelu päättyy kello 23 ja aukiolo kello 00. Mikäli tautitilanteen kehitys jatkuu suotuisana ja terveydenhuollon kantokyky ei ole uhattuna, luovutaan ravintolarajoituksista kokonaan 1. maaliskuuta.

Hallitus myös suosittelee alueiden toimivaltaisille viranomaisille, että kaikki tapahtumien kokoontumismäärä- ja asiakaspaikkarajoitukset puretaan 14. helmikuuta alkaen. Nykymuotoisen koronapassin jäädyttämistä jatketaan.

Paasitorni on marraskuun lopusta saakka tarkastanut tapahtumiin saapuvilta voimassa olevan koronapassin. 7. helmikuuta alkaen emme enää edellytä koronapassia Paasitornissa asioivilta.

Hallitus on päättänyt jatkaa koronapassin laajennukseen ja omaehtoiseen käyttöön liittyvän lainsäädännön valmistelua, jotta passi olisi valmiina siltä varalta, että epidemiatilanne pahenee esimerkiksi uuden virusmuunnoksen takia. Paasitorni seuraa tilannetta ja meillä on valmius ottaa koronapassi uudelleen käyttöön tarvittaessa.

Ohjeita tapahtumajärjestäjille

Oletko järjestämässä tapahtuman Paasitornissa? Muistathan, että tapahtumajärjestäjien tulee viestiä oman tapahtumansa osallistujille, esiintyjille ja näytteilleasettajille voimassa olevasta koronapassikäytännöstä.

Lisätietoa saat Paasitornin myyntipalvelusta, 09 7089 611, myynti@paasitorni.fi