Kannustetaan Paasiravintolan Ingmar voittoon

PRO 2018 -palkinnot jaetaan Helsingissä PRO-gaalassa 25. tammikuuta 2018. PRO-palkintojen ja gaalan tarkoituksena on antaa tunnustusta Horeca-alan (Hotel/Restaurant/Café) parhaille. Samalla juhlistetaan alan kovaa osaamista ja kohennetaan alan arvostusta.

Esiraati on valinnut palkintofinalistit kollegoilta, esimiehiltä ja asiakkailta tulleiden ehdotusten perusteella. Tunnustuspalkintoja jaetaan 15 sarjassa. Valintakriteereinä ovat ammattitaidon lisäksi esikuvallisuus ja asenne. Voittajat valitsee arvovaltainen tuomaristo.

Paasitornissa ja Paasiravintolassa olemme ylpeitä siitä, että meidän Ingmar Jögi on yksi kolmesta Ravintolan asiakaspalvelija -kategorian finalistista! Ingmar arvostaa työnsä monipuolisuutta – tilausravintolassa päiviin mahtuu niin kokousvieraiden tarjoiluista huolehtimista kuin erilaisissa iltatilaisuuksissa tarjoilemista. Kannustavien ja mukavien työkavereiden ansiosta hymy säilyy kasvoilla myös pitkinä ja toisinaan haastavinakin päivinä.

Omien suosikkien asemaa on vielä mahdollista parantaa kommentoimalla heitä vuoden loppuun mennessä propalkinnot.fi-sivustolla. Nettisivujen kautta tulevat kommentit ovat osa tuomariston saamaa laajaa infopakettia, jonka perusteella valinnat voittajista tehdään. Kannustetaan yhdessä Ingmar voittoon!