Hybridikokous tulossa?

Onko teillä tarve saada osa kokousosallistujista samaan tilaan ja osa etäyhteyksien päähän? Paasitornista löytyy toimivat ratkaisut sekä pienempiin että suurempiin hybridikokouksiin. Tarvitset tietokoneeseesi vain oman kokousohjelmiston.

Hybridikokousratkaisujamme on helppo käyttää ja opastamme aina laitteiston käyttöön ennen tilaisuuden alkua. Hybridikokous voidaan järjestää missä tahansa Paasitornin kokoustiloista. Valitsemasi ratkaisuvaihtoehdon hinta lisätään kokouspaketin tai tilavuokran hintaan. Hinta sisältää arvonlisäveron.

Tutustu linkistä toimiviin ja vaivattomiin ratkaisuvaihtoehtoihin, joita tarjoamme eri kokoisiin hybridikokouksiin Paasitornissa.

Kysy lisätietoja myyntipalvelustamme myynti@paasitorni.fi tai 09 7089611.
Palvelemme arkisin klo 9-16. Tervetuloa!

Juho Rissanen hybridinä, kiitos?

Kokoustila Juho Rissasessa on vakiovarustelu maksimissaan 30:lle paikan päällä kokoustavalle, etäyhteyksin. Persoonallinen tila ja näyttävä valaistus luovat miellyttävät puitteet paikalla olijoille. Hyvä äänentoisto ja tehokas valokalusto takaavat videolähetyksen tasaisen korkean laadun.

Juho Rissasen tilavuokra hybridikokouksessa on 1220,00 €/max. 8 tuntia tai 735,00 €/max. 5 tuntia. Hintaan lisätään hybridikokousmaksu 1100,00 €/max. 8 tuntia tai 800,00 €/max. 5 tuntia.