Dekkarifestivaali syyskuussa Paasitorniin

Jatkuvasti suosiotaan kasvattava Dekkarifestivaali kokoaa ensi syksynä yhteen dekkarifanit ja kiinnostavimmat rikoskirjailijat jo viidennen kerran. Tänä vuonna tapahtuma saa uudet ja aiempaa suuremmat puitteet Paasitornissa.

21.9.2019 järjestettävän festivaalin ensimmäiset vieraat ovat jo varmistuneet: kotimaisen rikoskirjallisuuden kovimpien nimien lisäksi festivaalin vieraiksi saapuvat ruotsalaiset David Lagercrantz ja dekkaripari Cilla ja Rolf Börjlind. Festivaalilavalle nousevat myös mm. tapahtuman suojelijanakin toimiva kirjailija Leena Lehtolainen, suomalaisten trilleristien kärkikastiin kuuluva Max Seeck, psykologisen rikosromaanin taitaja Arttu Tuominen ja elokuvakäsikirjoittajanakin tutuksi tullut Petri Karra. Lisäksi lavalla nähdään Hankoon sijoittuvista dekkareistaan tunnettu Matti Remes ja rikostoimittajana suomalaisille tutuksi tullut kirjailija Jarkko Sipilä sekä Viktor Kärppä -kirjoistaan tunnettu Matti Rönkä. Esiintyjäkaarti täydentyy kevään mittaan.

Festivaalin päiväohjelma koostuu kirjailijoiden haastatteluista ja kiinnostavista keskusteluista sekä eksklusiivisesta oheisohjelmasta. Koko festivaalipäivä huipentuu yhdessä tapahtuman kirjailijoiden kanssa nautittavaan ohjelmalliseen illalliseen.

Festivaalin järjestää Tammi ja tapahtuman ohjelmajohtajana toimii Tammen kustannusjohtaja Outi Mäkinen. Festivaalin päälavalle omat dekkaritähtensä marssittavat mm. Tammi, WSOY, Gummerus ja S&S. Tapahtumassa mukana ovat myös luku- ja kuunteluaikapalvelu Storytel sekä Suomen dekkariseura.

Liput

Lippuja Dekkarifestivaalille voi ostaa Tiketistä. 30.4. mennessä lippunsa ostaneet saavat Dekkarifestivaalin tuotekassin. Kasseja on rajallinen määrä.
Kokopäivälippu tapahtumaan sisältää päiväohjelman lisäksi ohjelmallisen kolmen ruokalajin illallisen. Myynnissä on myös päivälippuja, jotka sisältävät sisäänpääsyn festivaalin päiväohjelmaan.

Dekkarifestivaalin virallinen kotisivu löytyy osoitteesta www.dekkarifestivaali.fi