Dekkarifestivaali 2022 Paasitornissa 17.9.

Dekkarifestivaali kokoaa yhteen dekkarifanit ja kiinnostavimmat rikoskirjailijat jo kahdeksannen kerran! Tänä vuonna 17.9. järjestettävään festivaaliin voi osallistua paikan päällä Paasitornissa tai verkon välityksellä.

Dekkarifestivaali on kansainvälinen kirjallisuustapahtuma, jossa lukijat ja kirjailijat sekä kanssalukijat kohtaavat rennossa ja inspiroivassa ilmapiirissä ja jossa kiinnostavat keskustelut, haastattelut ja paneelit tarjoavat lukemaan ja mielipiteiden vaihtoon kannustavaa sisältöä. Festivaalin esiintyjäkaarti koostuu koti- ja ulkomaisista kirjailijavieraista. Ohjelma on monipuolinen, yllätyksellinen ja jännittävä. Pää- ja oheisohjelmien jälkeen festivaalipäivä huipentuu kirjailijoiden kanssa nautittavaan ohjelmalliseen illalliseen.


Dekkarifestivaalilla 2022 esiintyvät kirjailijat
(lista täydentyy elokuussa):
Kari Haakana / Janne Huuskonen / Helena Immonen / Ragnar Jónasson (IS) / Saija Kuusela / Matti Laine / Leena Lehtolainen / Lauri Nummenmaa / Eppu Nuotio / Kristina Ohlsson (SWE) / Kale Puonti / Jari Raatikainen / Niko Rantsi / Juha Roiha / Ulrika Rolfsdotter (SWE) / Satu Rämö / Christian Rönnbacka / Mirva Saukkola / Max Seeck / Arttu Tuominen / Vera Vala

Tarkka ohjelma-aikataulu julkistetaan elokuussa.


Festivaalin järjestää Tammi ja tapahtuman ohjelmajohtajana toimii Tammen kustannusjohtaja Outi Mäkinen. Dekkarifestivaalilla tänä vuonna kustantajista Tammen lisäksi ovat mukana Aula & co., Bazar, CrimeTime, Gummerus, Johnny Kniga, Siltala ja WSOY. Samaan aikaan Dekkarifestivaalin päätapahtuman kanssa järjestetään alakouluikäisille suunnattu Lasten dekkarifestivaali nyt kolmatta kertaa Kallion kirjastossa. Lasten dekkarifestivaalille on vapaa pääsy.


Lue lisää ja hanki lippusi Tiketistä 
Liput saa ostaa edullisempaan earlybird-hintaan 30.6. asti.

Tervetuloa Dekkarifestivaalille!