Chatbotit auttamaan asiakkaitamme 24/7

Paasitorni on tunnettu erinomaisesta asiakaspalvelustaan. Saamme siitä jatkuvasti erityisen hyvää palautetta asiakkailtamme. Myyntipalvelumme auttaa tilaisuuteesi sopivien tilojen sekä tilaisuuttasi tukevien palveluiden valinnassa. Apunasi on nimetty myyntineuvottelija tilaisuuden vahvistuksesta aina tapahtumapäivään asti. Viisi myyntineuvottelijaamme palvelevat sinua arkisin klo 9-16.

Nyt kehitämme asiakaspalveluamme tuomalla chatbotit verkkosivuillemme www.paasitorni.fi. Ne tarjoavat asiakkaille uuden kanavan saada nopeasti tietoa ja apua juuri omiin tarpeisiin ja ongelmiin. Chatbotit antavat vastauksia muun muassa usein kysyttyihin kysymyksiin 24/7. Myyntipalvelun aukioloaikoina saat henkilökohtaisen livechat-yhteyden myyntineuvottelijaamme. Chatbottien kautta voit myös pyytää tarjouksen tai jättää yhteydenottopyynnön.

Toivomme uuden palvelukanavan tekevän asioinnista kanssamme entistäkin vaivattomampaa ja nopeampaa. Suomenkieliset chatbotit ovat apunasi jo tällä hetkellä, englanninkieliset lokakuussa. Tervetuloa kokeilemaan! Arvostamme myös palautetta uudesta palvelusta, voit lähettää sitä myynti@paasitorni.fi