Byggan Retrodisco K-45: Disco-nostalgiaa Paasitornissa

Byggan suositussa discossa biletettiin niin 70- kuin 80-luvuillakin ja nyt lyhyen – lähes huomaamattoman – tauon jälkeen taas!

Muhkeat kampaukset, olkatoppaukset, kivipestyt farkut ja suuret neonväriset logot. Byggan Retrodisco vie sinut ja seurueesi takaisin rumpukoneiden ja syntetisaattoreiden aikakaudelle, jolloin discoissa soi Billy Idol, Coco Jamboo sekä Sata salamaa. Illan musiikista vastaa Retrodiscon erikoismies DJ Danny.

Käsilaukut lattialle, Lumipallo tai Sininen enkeli huiviin ja menoksi.

Ikäraja Retrodiscolle on 45 vuotta mutta vanhempien seurassa tai vanhempien sisarusten papereilla voidaan ovella käyttää harkintaa.


K-45

Liput Tiketistä:
Peruslippu 20 €
Opiskelija, eläkeläinen, varussotilas, työtön 18 €
Eteispalvelu 3 €
Kaikki liput ovelta 22 €, maksu vain kortilla.

Ruokailu: Paasitornin yhteydessä toimii kolme upeaa, erilaista ruokaravintolaa – Juttutupa, Meripaviljonki ja Graniittilinna. Tutustu vaihtoehtoihin, tee pöytävarauksesi ja tule hakemaan potkua parketille ravintoloistamme!

Majoitus: Paasitornin kanssa samassa kiinteistössä sijaitsee hotelli Scandic Paasi. Tee majoitusvarauksesi osoitteesta www.scandichotels.fi

Seuraa tapahtumaa somessa:
Facebook
Instagram


Paasitorni on kohtaamispaikka. Bygga Paasitorni on yhtä kuin Paasitornin tuottamat konsertit ja muut kulttuuritapahtumat.

Lue lisää ja seuraa somessa Bygga Paasitorni