Ravintolatoiminnan uudistus on osa kokous- ja tapahtumatalo Paasitornin viime vuosien laajaa kehitystyötä, jossa koko talo kellarista tornin huipulle asti on saatettu uuteen kukoistukseen.
Paasitornin kaikkien ravintoloiden toiminta siirtyy heinäkuun alussa Restelin Food&Events Tapahtumaravintoloille. Kokonaisuuteen kuuluvat Paasitornissa järjestettävien tilaisuuksien tarjoiluista vastaava Paasiravintola, talon toinen tilausravintola Paasin Kellari, seurusteluravintola Juttutupa, Eläintarhanlahden päällä kelluva Meripaviljonki, sekä ravintola Graniittilinna. Ravintoloiden toiminnasta vastasi aiemmin Graniittiravintolat Oy.
Uusia mahdollisuuksia Paasitornin asiakkaille
Uusi ravintoloitsija panostaa erityisesti tapahtumallisiin ravintolapalveluihin ja uudistuksia ravintolatoimintaan onkin muutoksen myötä tulossa.
– Paasitorni on aina ollut monipuolinen kohtaamispaikka ja uskomme ravintolatoiminnan uudistumisen tuovan tähän vielä lisää mahdollisuuksia, sanoo Paasitornin kaupallinen johtaja Anu Penttilä ja kiittää samalla talon aiempaa ravintoloitsijakumppania Graniittiravintolat Oy:tä hyvästä ja pitkäaikaisesta yhteistyöstä.
Uudistus näkyy ja maistuu ruokatarjonnassa
– Tuomme Paasitorniin uudistetun ruokatuotteen, jossa korostuvat sesongit, vastuulliset raaka-ainevalinnat ja kauniisti viimeistellyt annokset. Kehitämme kokous- ja juhlamenuja, lisäämme kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja sekä tuomme à la carte -ravintoloihin uusia tuotteita, kuten hapanjuuripizzat ja klassikkoannoksia tuoreella twistillä. Tavoitteena on tarjota asiakkaille kokonaisvaltaisesti parempi makuelämys ja nostaa ruokatuote koko talossa uudelle tasolle, sanoo Restelin Food&Events Tapahtumaravintoloiden keittiötoimenpäällikkö Sami Toijanen.
Nelson Mandela Paasiravintolassa
Paasiravintolan kautta aikain kuuluisin vieras on varmaankin Nelson Mandela, jonka kunniaksi siellä järjestettiin juhlaillallinen vuonna 1992. Nykyisin Paasiravintola toimii Paasitornissa järjestettävien tilaisuuksien ravintolana ja mm. jokavuotisten Pääsiäispunk- ja Rockabilly Xmas -tapahtumien näyttämönä.
Paasitornin tiloihin ja niiden tarinoihin voit tutustua tarkemmin täällä.
Restel Oy on suomalainen ravintola-alan konserni, joka työllistää sadoissa ravintoloissaan tuhansia alan ammattilaisia kaikkialla Suomessa. Tunnettujen ravintolaketjujen lisäksi Resteliin kuuluu tapahtumallisiin ravintolapalveluihin erikoistunut Food&Events Tapahtumaravintolat -yksikkö.